Névnap

Ma Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa16
mod_vvisit_counterTegnap90
mod_vvisit_counterA héten171
mod_vvisit_counterHónapban1112
mod_vvisit_counterÖssz:206699

Tartalom keresés

Tartalom találatai : 76615

Miért káros a mikrosütő ?
2015. szeptember 08. kedd, 18:22

Miért káros a mikrosütő?...

a hír forrása ismeretlen, de elgondolkoztató...
Másik cikkünkben a kontra vélemény ( Miért nem káros a mikrosütő)

Elvégezték a következő kísérletet, vizet forraltak

fatüzelésű kályhán,
gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikróhullámú sütőben.

 

Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,
gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,
elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%,
mikróhullámú sütőben 0%-a kelt ki.

A mikróhullámú sütő tökételesen alkalmas hogy "meddővé" tegyünk egy baktériumtelepet, de figyelem!
Csírátalanításra, fertőtlenítésre NEM! Tehát a mikróban készített főtt tojásban benne marad a szalmonella (ha volt benne)


Én kb. 2 és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozban szállítanak házhoz és melegítem is  na, hol? A mikróban .

Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok, és nem tudom ................

megtudtam:
A mikrohullámú sütőben a speciális rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, azaz
degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket
fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó degeneráció indul meg, éppen ott, ahol a
szervezetén belül a leggyengébb láncszem van.
Ez már a rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi" magát.

környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők? Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket!
Svájci orvosok 8 önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó
személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak.

Elsőként egy biotermelő nyers tejét, felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet,
negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben nyers
biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.

Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek,
és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény a következő lett:

A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően
meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya.

A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a
táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai
folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította. A
mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak."

FŐLEG NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.

A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.

Küldjétek el, és mondjátok meg mindenkinek, aki fontos Nektek.
Anikó
Liza megjegyzés:
A Nes-szűrővizsgálatommal meg tudom mondani hogy áll a szervezeted a mikrohullámú teherrel, sőt konkrétan mi a helyzet a Dioxinnal is ?!!! További megjegyzésem, hogy üvegedényben se mikrózzunk azaz semmiben!!!
(De persze mindenki maga dönt)

Megoldás?
pl. Teflonedényben melegítés + persze mosogatás :(
(ennyi kényelmetlenséget be kell tudni vállalni  az egészség oltárán,hm?)

 

források:
http://team.ihi.hu/a-mikrohullamu-suetrl/miert-karos-a-mikrosuet.html
http://www.bencze-marosi.hu/cikk1.html

 
Páni András sport masszőr weboldala, Powered by Joomla! and IHInet web hosting