Névnap

Ma Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa39
mod_vvisit_counterTegnap109
mod_vvisit_counterA héten148
mod_vvisit_counterHónapban3054
mod_vvisit_counterÖssz:1066971

Tartalom keresés

Tartalom találatai : 107794

Papimi – Nanopulse terápiás rendszer

A mágnesterápia az egészséges, fájdalommentes, teljes életért, a jó közérzetért!

PAPIMI egy orvosi terápiás berendezés, amely hő- és sugárzásmentesen juttat energiát a szervezet sejtjeibe, szöveteibe. A mágneses impulzusok változó frekvenciája elősegíti a biológiai szintézist és így a gyógyulást. Mondhatjuk úgy is, hogy segíti egészséges szöveteket építeni és gyógyulni a beteg szöveteknek.

Szervezetünk szövetei sejtekből épülnek fel. Minden működés, ami a szervezetben végbemegy a sejtek működésének eredménye. Minden sejtet egy kettős falú vízzáró membrán vesz körül, amely védi is a sejtet, melyen keresztül történik a kommunikáció is a környezetével. Ennek a sejtmembránnak elektromos töltése van. Egy fiatal és egészséges sejtnek ez a membránpotenciálja -70mV és - 90 mV körüli van. Egy öreg vagy beteg sejtnek a membránpotenciálja lényegesen alacsonyabb, -50 mV körüli. Egy gyulladásos sejtnek -40 és -60 mV közötti. Egy rákos sejt membránpotenciálja mindössze -15 mV, vagy még kevesebb. A gyógyulásban lévő sejtnek is alacsony a potenciálértéke, és olyan anyagok szabadulnak fel belőle, amelyek fájdalomérzést okoznak, sejten belül az ionok olyan részecskék, melyeknek elektromos töltése van. Ez az elektromos töltés az, ami a membránpotenciált fenntartja, és ez az, ami a sejt munkavégző képességét jelenti. Amikor a membrán töltése alacsony, a sejteknek kevés energiája van külső és belső feladatokhoz. Ilyen állapotban a külső mágneses mező által létrehozott elektromos töltés növeli a sejt energiáját és segít a gyógyulásban. A PAPIMI mágneses ion indukciós készüléket arra fejlesztették ki, hogy segítsen helyreállítani a sejtek hiányzó töltésmennyiségét, kijuthasson a sejt az energiaválságból. A PAPIMI serkenti a sejt belső energiatermelését, így hozzásegíti a sejtet a normál membránpotenciál eléréséhez. A mágneses impulzusok biztosítják a szükséges energiamennyiséget anélkül, hogy hőt gerjesztenének. Ez az energia a sejtet felépítő atomokat olyan állapotban hozzá, hogy végbemehessenek a szükséges kémiai reakciók, melyek az alacsony energiaállapotban nem, vagy csak lassan mennek végbe.

A PAPIMI mágneses teret hoz létre. A mágneses mező ellentétben az elektromos, vagy elektromágneses erőterekkel, szabadon áthatol a szöveteken. A PAPIMI kábelhurkot a kezelendő terület fölé helyezzük. A keltett mágneses mező energiája a távolság négyzetével csökken, de még így is 15-20cm mélységben számolhatunk biológiai hatással. A gyorsan változó mágneses erőtér a sejtekben kicsiny körkörös áramot indukál, és ez lesz hatással a sejtek belső energiájára. A keltett mágneses tér létrejötte és összeomlása a másodperc milliomod része alatt történik. Ez túl rövid idő ahhoz, hogy a molekulákban hőmozgást, vagy szerkezeti átalakítást keltsen, ezért az energia a sejtet alkotó elemeinek belső, biológiai energiáját növeli. Hatásait a következő linken részletezem

  • sportsérülések és húzódások
  • mozgásszervi, csont- és ízületi fájdalmak, csonttörések
  • letapadt szalagok és izmok
  • térdporcok és ízületek újjáépítése
  • erős deréktáji fájdalmak
  • bakteriális és vírusos fertőzések
  • idegrendszeri károsodások
  • immun-erősítés
  • bőrgyógyászati elváltozások
  • fekélyek

Kinek tilos?

Abszolut kontraindikáció:

Akinek Pacemakere van, vagy egyéb elektromosan működö ingerkeltő, a szívben.

Akinek a koponyán belül elektromos ingerkeltője van, például Parkinson betegség vagy egyéb remegéssel járó betegség miatt.

Terhesség esetén

Relatív kontraindikáció

Akinek a fülében nem kivehető elektromos erősítő van.

Akinek olyan fém van a szervezetében, amelyik gyűrűszerűen zárt áramkört képez.

Pánik betegség esetén.

Aktuális migrénes fejfájás esetén.

Ezekben az esetekben 30 cm védőtávolságot kell megtartani.

Minden kezelés megkezdése előtt:

Igyon a kezelt, 2 dl vizet és egyen meg 1 csokoládét (25 gr).
 
Páni András sport masszőr weboldala, Powered by Joomla! and IHInet web hosting