Névnap

Ma Dorottya és Dóra napja van. Holnap Tódor és Rómeó napja lesz.

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa33
mod_vvisit_counterTegnap42
mod_vvisit_counterA héten33
mod_vvisit_counterHónapban183
mod_vvisit_counterÖssz:291071

Tartalom keresés

Tartalom találatai : 98826

Fizikoterápiás kezelések
  • Lézerterápia

Az acut sérülés minden esetben valamilyen mértékű szövetsérüléssel jár (izom, ín, ideg, ízületi szalagok, csontok) mely fájdalmat, duzzanatot, mozgáskorlátozottságot, helytelen testtartást okoz. A lágy lézer rendkívül felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, megakadályozza a hegek kialakulását. Megszünteti a sérült ízületben a fájdalmat, mozgáskorlátozottságot. A sérülés kapcsán kialakult gyulladást lokalizálja, majd rövid idő alatt megszünteti. Az elsődleges ellátást követően a lehető legkorábban célszerű a kezelést elkezdeni.

A kimagasló sportteljesítményeket elérő versenyzők felkészítésében világszerte jó eredményeket értek el a lágy lézer segítségével. Javítja az erek újraképződését, a különböző szövetek vér-és oxigén ellátását, gyorsítja a káros anyagcsere termékek kiürülését. Fokozza az izmok, inak, rugalmasságát, növeli a teljesítményt. Elősegíti a borszövet rugalmasságát biztosító kollagén képződést.

A lágy lézer kezeléssel jelentős mértékben csökkennek a sportsérülések. (fáradásos törés, izom-ínszakadás, ficamok) A kezelések hatására az immunrendszer stimulálásával az ellenálló-képesség fokozódik, növekszik a fizikai teljesítőképesség.

 

  • Ultrahangkezelés gyulladások csökkentésére, fájdalomcsillapításra és a letapadt izmok ellazítására

Az ultrahang készülék egy olyan speciális kezelőgép, amelyben a kezelőfejen egyidejűleg fellépő két reakció, a hő- és mikro-masszázs javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét, valamint a nyirokáramlást is.

A készülékfej mozgatásával és annak felmelegedésével a bőrbe jutnak a zsírbontó, bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok és zselék, felgyorsul a nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere.

Az ultrahangot ötven éve használják eredményesen, különböző terápiás célokra.

 
Páni András sport masszőr weboldala, Powered by Joomla! and IHInet web hosting